gps package tracking devices

Published Apr 12, 22
8 min read

bing maps gps trackingEr moet aan worden herinnerd dat het Starline Mayak M15-autobaken automatisch het niveau van het GPS-signaal bewaakt, en als dit onvoldoende is, wordt er niet eens naar satellieten gezocht - om batterijen te sparen. Wanneer een oproep wordt gedaan, schakelt het baken over naar de audiobedieningsmodus. In totaal, tot de volledige ontlading van nieuwe batterijen, stuurde het baken (bladwijzer) "Starline Mayak M15" de gebruiker 875 sms-berichten met hun coördinaten - Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst..

VOORDELEN: verzegeld apparaat. Geleverd met voorgeïnstalleerde batterijen. Een groot aantal sms-berichten in zoekmodus. BEPERKINGEN: geen mobiele app. ALGEMENE BEOORDELING: Starline Mayak M15 is een modern zoekapparaat met unieke technische oplossingen en een moderne mobiele interface. Opgemerkt moet worden de hoge gevoeligheid van de GPS-ontvanger en het lage stroomverbruik van het baken.De twee helften van de behuizing zijn met elkaar verbonden door middel van zelftappende schroeven, maar aangezien de behuizing gaten heeft voor de SOS-knop en een connector voor het aansluiten van een extern bord, is er geen sprake van enige dichtheid van het apparaat. Voor stroom stelt de fabrikant voor om twee ER17335M lithiumbatterijen te gebruiken, waarvan de capaciteit groter is dan die van de meest voorkomende CR123A en 1700 m, Ah is.

Er moet ook worden opgemerkt dat het apparaat een ingebouwde versnellingsmeter met drie coördinaten heeft, die het feit van een ongeval (voor een auto), een kanteling (het kantelen van de lading) en het begin van de beweging kan bepalen. Alarmgebeurtenissen worden niet alleen naar het nummer van de eigenaar gestuurd, maar ook naar het extra nummer dat hiervoor is voorzien (Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst.).

Daarna raadt de fabrikant aan het fabriekswachtwoord te wijzigen en de bedrijfsmodus in te stellen. Het apparaat begrijpt niet alleen Engelse, maar ook Russische letters. In dit geval kunnen opdrachten niet volledig worden verzonden, maar alleen de eerste paar tekens, of u kunt meerdere opdrachten verzenden, gescheiden door komma's. Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst.. KENMERKEN VAN INSTELLINGEN: het is de moeite waard om de ontwikkelaars te prijzen die de hele verscheidenheid aan instellingen hebben teruggebracht tot bepaalde groepsopdrachten die niet één parameter opnieuw configureren, maar meerdere tegelijk.

U kunt ook een programmer-configurator op het apparaat aansluiten, met behulp waarvan de apparaatconfiguratie geen sms-berichten vereist en een selectie van instellingen uit een algemene lijst is onderverdeeld in categorieën. Via dezelfde programmer-configurator kunt u de firmware van het apparaat bijwerken. Programma's en firmware kunnen gratis worden gedownload op de website van de fabrikant.

In de GPS-instellingen kunt u de unieke functie noteren van het bepalen van de afstand van de auto tot het dichtstbijzijnde regionale centrum, evenals het instellen van de gevoeligheid van de GPS-ontvanger. De GPSMarker heeft een ingebouwd geheugen voor het opslaan van punten bij afwezigheid van mobiele netwerkdekking, waardoor het kan worden gebruikt als een volwaardige tracker - Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst..

gps tracker kinderhorloge review

Gps tracker kopen bij Sitcon

Address: Twentehaven 11 - 3433 PT Nieuwegein
Phone: + 31 (0) 30 6303631
Email: support@sitcon.nl
Gps trackers

En de adaptieve spoorbouwmodus verlaagt de kosten van GPRS-verkeer, omdat. coördinaten zijn vast afhankelijk van de richting en snelheid van beweging. Een ander kenmerk van het apparaat is de analyse van de bezorging van berichten (Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst.). Als de sms van het apparaat niet bij de eigenaar wordt afgeleverd, wordt een tweede bericht verzonden, terwijl alle alarmgebeurtenissen worden opgeslagen totdat de gebruiker een sms-melding hierover ontvangt.

Op het bovenste bord bevindt zich een Quectel L20 GPS-ontvanger, evenals een slot voor een simkaart van een mobiele operator, op het onderste bord bevindt zich een Quectel M12 GSM-modem. De Quectel L20 GPS-ontvanger wordt beschouwd als een van de beste op de markt. Het stroomverbruik van het baken is laag en in de modus voor het zoeken naar een mobiel netwerk was het binnen 40 m, A, en bij het zoeken naar satellietsignalen - binnen 60 m, A, wat erg goed is.

De service is handig voor het werken op een pc. Naast het weergeven van het object op de kaart en het bouwen van een track, kunt u verschillende ingebouwde services gebruiken - zoals rapportage, geofences instellen, reisobjecten op de kaart uitlijnen, rapporten verzenden, enz. Een leuke toevoeging zijn de weerwidgets die op de kaart worden toegepast.

Maar het bleek erg lastig om met de dienst op onze testsite te werken. Het is veel gemakkelijker en handiger om de link naar een elektronische kaart in een sms te gebruiken dan om uw eigen monitoringsysteem te uploaden, omdat het overbodig is als u een object moet vinden. Het baken "GPS Marker M110" werd geactiveerd en verbonden met de bewakingsdienst.

Het gemiddelde aantal satellieten dat het baken vond was 4 - Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst.. In totaal stuurde het baken (bladwijzer) "GPS Marker M110" tot de volledige ontlading van nieuwe batterijen 563 sms-berichten naar de gebruiker met zijn coördinaten. Het baken ging uit toen de accuspanning onder de 6,5 V kwam. VOORDELEN: handig programmeersysteem met snelle commando's.

Aangedreven door twee lithiumbatterijen Power een CR123A met een capaciteit van 1400 m, Ah, gemakkelijk in het lichaam van de bladwijzer te plaatsen. Aan het uiteinde van het toestel zit een licht opvallende SOS-knop. Er is geen apart gat voor de microfoon in het apparaat. "Auto, Fon S-Mayak" kan worden gebruikt in de online bewakingsmodus, maar hiervoor moet u een extra externe voeding en uitbreidingsmodule aansluiten die bij de levering zijn inbegrepen.

Uiteraard daalt bij een dergelijke aansluiting het geheimhoudingsniveau van de bladwijzer, bovendien moet je bij het aansluiten in de bakenbehuizing een extra gat voor de draden maken, hiervoor is er een verdunning op de behuizing. ACTIVERING VAN DE VUURTOREN: wanneer u het baken "Auto, Fon S-Mayak" activeert, kunt u niet anders dan de instructies zorgvuldig te bestuderen.

Het meest lastige vaak aan een GPS tracker is de vraag waar deze het beste voor de gewenste toepassing kan worden geplaatstAlle instellingen worden gedaan via sms-berichten, dus je moet op de knoppen drukken. In dit opzicht is het gemakkelijker voor eigenaren van communicators, omdat er speciale programma's voor zijn geschreven die gratis kunnen worden gedownload. Over het algemeen is activering niet uniek: u moet het nummer van de eigenaar in het apparaat registreren, het wachtwoord wijzigen, de tijd instellen voor twee "wekkers" die verantwoordelijk zijn voor het bewaken van uitzendingen en communicatie met de eigenaar.

Dit zijn de GPS-coördinatenbepalingsmodus (G), de GSM-coördinaten alleen-modus (S), de SMS-commandowachtmodus (F) en de audiobediening (A) (Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst.). Bij het instellen van het apparaat moet de gebruiker het schema instellen, welke van de modi wordt geactiveerd wanneer een van de "wekkers" van het apparaat wordt geactiveerd. Het meest economische schema in termen van energieverbruik is als volgt: eenmaal per dag, controle van SMS-commando's en eenmaal per 7-10 dagen, communicatie in de modus voor het bepalen van GSM- of GPS-coördinaten.

Als de gebruiker geen speciale wensen heeft, kunt u de systeeminstellingen voltooien en doorgaan met de geheime installatie, en niet vergeten deze zo te plaatsen dat de GPS-antenne omhoog kijkt. Voor gebruikers die hogere eisen stellen aan fijnafstemming, kunt u met het apparaat bijna alle systeemparameters wijzigen. In totaal zijn er 19 configureerbare parameters op het tabblad.

Een afzonderlijke set parameters is ontworpen om de werking van de accelerometer die in het tabblad is ingebouwd te configureren en heeft maar liefst 7 werkingsmodi, waarmee u het begin van de beweging van een object kunt regelen, coördinaten kunt specificeren tijdens het parkeren, een rollover kunt volgen en een ongeval oplossen (Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst.).

Het testsatellietsignaal verdween toen het werd verzwakt tot -119 d, Bm. DIENST: Fabrikanten bieden aan om verschillende monitoringservers te gebruiken om een ​​object te volgen, waarvan sommige betaald zijn en sommige gratis. De keuze tussen beide wordt gemaakt door het adres van de bewakingsservice in de bakeninstellingen te wijzigen. Bij het gebruik van de applicatie voor communicators tijdens de test, bleek het vrij eenvoudig om deze parameter in te stellen, omdat de benodigde adressen in het programma zijn geregistreerd.gps-trace. com-server. In het geval dat u slechts één apparaat gebruikt, kunt u snel een auto vinden, een baan bouwen en biedt het een behoorlijk goede service voor het werken met banen, het evalueren van ontvangen berichten, het instellen van geofences, enz. Bij gebruik van de dienst op een mobiel apparaat (in ons geval een communicator met twee simkaarten), bleek het handiger om de link naar een elektronische kaart in een sms-bericht te gebruiken dan om uw monitoringsysteem te laden, want als je moet een object vinden, het is overbodig (Het is hier van belang dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst.).

Het apparaat is geactiveerd en verbonden met de bewakingsservice. De AGPS-functie is ook geactiveerd, waardoor de tijd die nodig is om naar satellieten te zoeken tijdens een koude start aanzienlijk wordt verkort door gebruik te maken van de coördinaten die worden ontvangen van zendmasten - beste gps tracker. Gemiddeld duurde het 12-15 seconden om naar satellieten te zoeken.

Navigation

Home

Latest Posts

Overval Waarde Transport

Published Dec 29, 22
10 min read

Transport Spanje

Published Dec 23, 22
4 min read

Auto Verkopen Bij Garage

Published Jun 29, 22
4 min read